Veterinæren

Over i går kjente jeg at huden på magen til Cassidy var litt hardere enn normalt, men da trodde jeg at det ikke var noe spesielt. Så i går kveld var huden og pattene på magen helt knall harde og hovne. Da begynte jeg å bli ganske engstelig på at det var noe som var som det ikke skulle. Jeg spurte noen andre oppdrettere om råd, men de mente det var normalt at huden strammet seg. Det er jo sant, men dette var noe annet. Det skjønte jeg, så idag tidlig ringte jeg til veterinæren og han sa at dette ikke var normalt i det hele tatt og at jeg skulle komme ned med en gang. 

Så da måtte jeg få noen andre til å jobbe for meg, og kjøre i et kjempe snøvær til Fetsund. Jeg hater å kjøre bil på sånt føre, men nå var jeg jo nødt. 
Først tok veterinæren en vanlig sjekk på henne. Cassidy var superflink hele tiden. Hun pleier å være kjempe sint når vi er hos veterinæren, men nå fikk han til og med lov å ta tempen på henne. Hun hadde heldigvis ikke feber. 
Han var ikke hundre prosent sikker på hva det er, men Cassidy fikk narkose så han fikk tatt masse prøver av henne. 
Disse skal inn til en lab, også skulle jeg få beskjed ca på onsdag.

Hvis det er det som han tror, altså noe som ligner på en betennelse (men det er ikke betennelse!) i pattene, så må hun mest sannsynlig kastreres (ja, det heter det på hukatter også) fordi det er noe i eggstokkene som har forårsaket dette. 

Jeg hadde jo egenlig planer om å ha hvertfall 1 kull til på henne, men nå er det eneste som gjelder å få henne frisk! Vi skal jo beholde en kattunge fra kullet hennes til videre avl, så linjen vil gå videre:) 

Nå håper jeg bare prøvene er fine, og at alt går bra videre! 
Cassidy er ganske slapp nå, men hun har spist og virker i grei form :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NO* Secreto`s

NO* Secreto`s

19, Sørum

På denne bloggen kan dere lese om vårt oppdrett av Tyrkisk Angora og Maine Coon. Sjekk ut hjemmesiden vår www.secretocats.com =)

Kategorier

Arkiv

hits