Grind og nytt kattemøbel til de små..

I går etter jobb dro vi innover for å se etter en grind til kattungene. De kommer seg jo ut av alt det vi har laget til dem, så nå måtte vi ha noe ordentlig. Vi var på flere dyrebutikker, men der hadde de bare hundebur og det blir litt for liten plass for dem. Så tipsa tante meg om at de kanskje hadde noe vi kunne bruke på Plantasjen. Og det hadde de:) 
Så nå har vi fått laget et hjørnet til dem, hvor de ikke kommer ut men samtidig kan drive å herje så mye de vil inni:)
Vi har avispapir på gulvet da, for det hender jo fortsatt at de har noen uhell selvom de har blitt veldig flinke til å bruke kattedoen!

Jeg fant også et sånt mini kattemøbel på Plantasjen, så da måtte vi jo ha det og:P De storkoser seg hvertfall med det, klatrer opp og detter ned, gang på gang:) Hehe.. Legger ut bilder av det litt senere.

Så nå er alt som det skal, bortsett fra at mamma Cassidy spiser opp maten dems:P Hun vil mye heller ha BabyCat fòret enn sitt eget.. Men men, hun får vel få lov til å spise litt av det, hun trenger jo all den næringen hun kan få så lenge babyene patter på henne..

Nå kl 10 skal jeg på jobb og jobbe til kl 15. Får se om jeg får lagt ut noen bilder når jeg kommer hjem:)

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NO* Secreto`s

NO* Secreto`s

19, Sørum

På denne bloggen kan dere lese om vårt oppdrett av Tyrkisk Angora og Maine Coon. Sjekk ut hjemmesiden vår www.secretocats.com =)

Kategorier

Arkiv

hits